Biografi

Författare Bild

Robin Östman

Robin Östman är författare till boken ”Så håller du dig i trim, bränner fett och mår bättre” som kommer ges ut i början av maj via Vaktel förlag. Boken visar hur du på ett enkelt, och pedagogiskt sätt går tillväga för att reducera din fettmassa, samtidigt som du behåller eller ökar din muskelmassa.
Detta är inte ännu en ”bantningsbok”, utan tvärtom. Robin skrev boken för han tröttnat på hur media, och olika företag vilseleder människor till att förstöra deras kroppar genom förespråkandet av osunda bantningsmetoder med dolda kommersiella bakgrunder.
För att ge läsaren de förutsättningarna som krävs för att permanent lyckas bränna sitt fett, på ett hälsosamt sätt, så binder Robin samman de kunskaper som behövs för att skapa sitt egna balanserade kostupplägg, med effektiva mentala övningar som läsaren enkelt kan applicera i sin vardag.
Robin har studerat biokemi vid Linköpings universitet och arbetar aktivt i sin vardag med att hjälpa människor att hälsosamt, och permanent bränna deras fett via sitt företag Hälsofit (www.hälsofit.se), samtidigt som han vid sidan om arbetar som fystränare åt tävlingssatsade juniorer i Linköping.