Stanna hemma. Läs en bok. Vi sänker priset med 30 %.

— Jag vill dra mitt strå till stacken i dessa coronatider, skriver bokförläggaren Christer Bergström, Vaktel förlag i Eskilstuna. Jag vill att människor ska ha något vettigt att göra och hålla sig hemma för att inte riskera att bli smittade eller sprida smittan vidare.

— Jag erbjuder 30 procents rabatt på alla böcker som Vaktel förlag har gett ut, utom de allra nyaste som vi publicerat under 2020.

Under veckan som gick kom det ett nyhetsmeddelande från Vaktel förlag i Eskilstuna. Förlaget föreslår att människor, i karantän eller eller på olika sätt isolerade eller uttråkade på grund av den pågående virusepidemin, ska passa på tillfället och läsa en bok så länge.

30 procents rabatt fram till den 8 april

Fram till och med den 8 april lämnar förlaget därför 30 procents rabatt på samtliga böcker man utgivit till och med 2019 . Nya publiceringar under 2020 är undantagna från coronarabatten. Köparens motprestation är att först ha prenumererat på förlagets kostnadsfria nyhetsbrev.
Titlar och priser — före rabatten

Erbjudandet gäller fram till och med den 8 april 2020. Anmälan till nyhetsbrevet görs längst ned till höger på förlagets hemsida. Böckerna kan sedan beställas omgående. Betalning mot faktura inom 30 dagar. Titlar och priser, före rabatten, framgår här.

Beställ via mejl

OBS! Beställ inte på Vaktel förlags nätbokhandel, för där finns inte rabatten inlagd. Den som vill beställa och utnyttja Coronarabatten uppmanas skicka beställningen via mejl till forlag@vaktelforlag.se

 

Originalartikeln hittar du här:

Eskilstunaförlag erbjuder coronarabatt:— Stanna hemma. Läs en bok. Vi sänker 30 %

Nu är den här - boken som avslöjar nazismen inom Sverigedemokraterna idag!

23 mars, 2020

Nu har boken om handbollsproffset Viktor Bergströms kamp mot spelberoende kommit!

23 mars, 2020