Nu har Min bästa väns semester kommit!

Nu har den efterlängtade barnboken ”Min bästa väns semester” av Kristina Murray Brodin (text) och Maja-Stina Andersson (illustrationer) utkommit!

”Min bästa väns semester” är uppföljaren på förra årets succé ”Min bästa väns kalas”. Liksom den föregående handlar den om vänskapen mellan ett barn och en gammal kvinna. De vackra bilderna ger ett budskap om att hudfärg inte spelar någon roll.

Ur Bibliotekstjänsts recension av ”Min bästa väns kalas”:

”Miljöerna är mångkulturella och frånvaron av traditionella könsroller är befriande. Dialogen är välfunnen och låter varje person komma till sin rätt, liksom bilderna av Maja-Stina Andersson som med stor formkänsla liksom omringar berättelsen på ett mycket charmigt sätt med klara och välavvägda färger. Det är ett nöje att upptäcka de små detaljerna i bilderna som bidrar till berättelsens helhet.”
– Lektör: Annika Malm.

Köp i närmaste bokhandel, på nätet eller beställ här.

Radio- och TV-intervjuer med Amanda Malmberg om hennes bok Mitt unga fartfyllda liv

16 januari, 2018

Nu har den unika boken om ryska flygaren Boris Safonov kommit!

16 januari, 2018