Internationella dagen mot våld mot kvinnor den 25 november

I samband med Internationella dagen mot våld mot kvinnor den 25 november, erbjuder Vaktel förlag denna vecka 50 % rabatt på Christell Anderssons viktiga bok ”Från knytnävsslag till egen identitet : Jag reste mig från våld i nära relation”.

Internationella dagen mot våld mot kvinnor instiftades 25 november för att hylla de tre systrarna Mirabal som kämpade mot diktaturen i Dominikanska republiken och avrättades av Rafael Trujillo.

I ”Från knytnävsslag till egen identitet : Jag reste mig från våld i nära relation” berättar Christell Andersson om hur hon tog sig ur 30 års våld i nära relation. Det är en bok som borde läsas av alla – i synnerhet beslutsfattare.

 

Beställ på länken nedan.

Från knytnävsslag till egen identitet : Jag reste mig från våld i nära relation

Nu har Jan Bergmans Sally och sekreterarklubben utkommit!

24 november, 2019

En av årets viktigaste böcker har nu kommit på Vaktel förlag: Salaam Sverige!

24 november, 2019