Christer Bergström
Författare - Förlagschef
Driver Vaktel Förlag samt är en internationellt erkänd författare och expert på krigshistoria
Maria Rodriguez
Ekonomi, administration
0733-627 087
Caroline Bergström
Grafisk designer
Caroline är grafisk designer och har bl.a. formgivit några av Vaktel förlags bokomslag.
Fredrik Gustafson
Formgivare
Fredrik Gustafson är en mycket anlitad Senior Art Director och formger merparten av Vaktel förlags böcker och bokomslag.
Jonathan Newton
Översättare engelska-svenska
Jonathan Newton gjorde sina första översättarjobb mellan svenska och engelska för tryck som tolvåring – med ett programblad inför ett gokart-EM – och på den vägen har det varit sedan dess, då han är fullt tvåspråkig sedan barndomen. Han arbetar även som journalist, nyhetsbevakare, och med övrig mediaproduktion i eget bolag, och är också musiker.
Anna Lindberg
Översättare från tyska
Anna Lindberg debuterade 2012 med romanen Något måste hända nu. Hon är även verksam som översättare från tyska och engelska. Diktsamlingen till omfamningens frånvaro av Monika Rinck översattes som ett litterärt samarbete med Cecilia Hansson och nominerades till Årets översättning. Hon har en fil. kand. i tyska från Uppsala universitet och är vidareutbildad vid Södertörns litterära översättarseminarium och Biskops-Arnös författarskola. Aktiv inom det feministiska förlaget Dockhaveri och medlem av redaktionsrådet för tidskriften Författaren.
Rikard Ehnsiö
Översättning från engelska samt språkgranskning
Rikard Ehnsiö arbetar som översättare (engelska till svenska) men även mycket med språkgranskning och korrekturläsning. Han har sin grundexamen i historia från Uppsala universitet och en fil.dr i Mellanösterns historia från School of Oriental and African Studies (University of London).
Mats Forsgren
Översättare från franska
Professor emeritus i fransk språkvetenskap vid Stockholms universitet. Disputerade 1978 vid Uppsala universitet, där han också varit verksam som forskare, universitetslektor och biträdande professor. Har författat läromedel i franska och italienska.
Wilja Webbservice
Webbsidan
Wilja Webbservice hjälper Vaktel Förlag med att ta hand om det tekniska med hemsidan. Är det något du undrar över så kontakta oss, vi hjälper dig och löser de problem du stött på. Wilja Webbservice samarbetar med små och medelstora företag. Vi skapar (och tar hand om) din sociala närvaro och internetmarknadsföring.